Συνάντηση δημάρχου Τρίπολης με υπουργό Εθνικής Άμυνας για το Κέντρο Νεοσύλλεκτων

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Κατά τη συνάντηση ο κ. υπουργός ενημέρωσε το δήμαρχο για τις προσπάθειες του για διαρκή αναβάθμιση των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Τρίπολη ενώ ο δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση να συμβάλλει η δημοτική Αρχή στην καλύτερη διαβίωση των στρατεύσιμων νέων αλλά και του μόνιμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην πόλη.

Εκτενής συζήτηση έγινε και για την αναβάθμιση του αστικού ιστού της Τρίπολης κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιεί η δημοτική Αρχή με σκοπό να καταστεί και πάλι η Τρίπολη πραγματική πρωτεύουσα του Μοριά.

Ο κ. Αβραμόπουλος,  μετέφερε στο κ. Γιάννη Σμυρνιώτη σκέψεις και προτάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη του νέου  προσώπου του δήμου Τρίπολης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!