Συνάντηση δημάρχου Παλλήνης με Πρόεδρο Κτηματολογίου - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
23
Νοέμβριος
Back

Συνάντηση δημάρχου Παλλήνης με Πρόεδρο Κτηματολογίου

Τον δήμο Παλλήνης επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Αυγούστου, ο πρόεδρος του Εθνικού Κτηματολογίου κ. Γούλας, ενώ στη συνέχεια ο δήμαρχος Παλλήνης και ο πρόεδρος του Κτηματολογίου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για μια σειρά θεμάτων στο γραφείο του δημάρχου.
Οι δύο άντρες συζήτησαν για την πορεία του κτηματολογίου στην Παλλήνη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αλλά και για την προσέλευσή τους, που ο κ. Γούλας είπε ότι στην Παλλήνη είναι από τις υψηλότερες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο πρόεδρος του Κτηματολογίου ευχαρίστησε το δήμαρχο Παλλήνης για την πολύτιμη βοήθειά του στη δημιουργία και τη λειτουργία του Κτηματολογικού Γραφείου στην Παλλήνη αλλά και για τη συνεργασία που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα με τους υπεύθυνους του κτηματολογίου, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που προέκυπταν.

Ο δήμαρχος Παλλήνης κ. Κωνσταντάς από τη μεριά του ενημέρωσε τον κ. Γούλα για θέματα της πόλης που σχετίζονται με το Κτηματολόγιο και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή σε ό,τι χρειαστεί.

Ο πρόεδρος του Κτηματολογίου και ο δήμαρχος Παλλήνης συζήτησαν επίσης -και τέθηκε ως προτεραιότητα- την ίδρυση Γραφείου Κτηματογράφησης στην Παλλήνη, που θα εξυπηρετεί την περιοχή και θα λειτουργήσει μετά το διαδικασία των δηλώσεων.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κωνσταντάς και ο κ. Γούλας επισκέφτηκαν το Κτηματολογικό Γραφείο στην Παλλήνη, συζήτησαν με τους υπαλλήλους και τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ δόθηκε στον κ. Γούλα η ευκαιρία να καταθέσει και εκείνος την δήλωσή του, μια και είναι δημότης Παλλήνης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!