Συνάντηση Μποζίκη Λυκουρέντζου για το νοσοκομείο Ζακύνθου

Τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο συνάντησε ο δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης κατά την παραμονή του στην Αθήνα, προκειμένου να λάβει ενημέρωση και συγκεκριμένες απαντήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι,  ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα πληρωθούν όλες οι οφειλές του νοσοκομείου για το 2011, αρκεί να ενταλματοποιηθούν από την οικονομική υπηρεσία του νοσοκομείου ενώ, θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου αν κατατεθεί αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη έκθεση δαπανών.

Οι καθυστερήσεις στις προμήθειες αναμένεται να λάβουν τέλος μετά την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης. Ο κ. Μποζίκης επισήμανε πως ο αγώνας και οι πιέσεις από όλους τους φορείς της Ζακύνθου θα πρέπει να είναι συνεχείς μέχρι να υλοποιηθούν οι  δεσμεύσεις του υπουργού. Γνωστοποίησε ακόμη ο δήμαρχος Ζακύνθου, ότι άμεσα θα μεταβεί στην Ζάκυνθο ο γ.γ του υπουργείου υγείας κ. Καλλίρης, ο οποίος σε συνεργασία με τον δήμο, την αντιπεριφέρεια και άλλους φορείς θα δρομολογήσει την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου .

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΜΠΟΖΙΚΗΣ, ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ


Αφήστε μια απάντηση