Συνάντηση Μποζίκη Λυκουρέντζου για το νοσοκομείο Ζακύνθου

Τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο συνάντησε ο δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης κατά την παραμονή του στην Αθήνα, προκειμένου να λάβει ενημέρωση και συγκεκριμένες απαντήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι,  ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα πληρωθούν όλες οι οφειλές του νοσοκομείου για το 2011, αρκεί να ενταλματοποιηθούν από την οικονομική υπηρεσία του νοσοκομείου ενώ, θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου αν κατατεθεί αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη έκθεση δαπανών.

Οι καθυστερήσεις στις προμήθειες αναμένεται να λάβουν τέλος μετά την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης. Ο κ. Μποζίκης επισήμανε πως ο αγώνας και οι πιέσεις από όλους τους φορείς της Ζακύνθου θα πρέπει να είναι συνεχείς μέχρι να υλοποιηθούν οι  δεσμεύσεις του υπουργού. Γνωστοποίησε ακόμη ο δήμαρχος Ζακύνθου, ότι άμεσα θα μεταβεί στην Ζάκυνθο ο γ.γ του υπουργείου υγείας κ. Καλλίρης, ο οποίος σε συνεργασία με τον δήμο, την αντιπεριφέρεια και άλλους φορείς θα δρομολογήσει την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου .

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΜΠΟΖΙΚΗΣ, ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!