Συνάντηση Μπουτάρη με το νέο Συνήγορο του Πολίτη: Δημιουργία γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Με το νέο Συνήγορο του Πολίτη, Ανδρέα Ποττάκη, συναντήθηκε στο Δημαρχείο σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Όπως τόνισε ο κ. Μπουτάρης, η γνωριμία του με το νέο επικεφαλής της  Ανεξάρτητης Αρχής, είχε ως αποτέλεσμα την επιβεβαίωση της κοινής βούλησης για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μεταξύ άλλων και με τη δημιουργία ενός γραφείου του Συνηγόρου του Πολίτη, που θα εξυπηρετεί τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. «Αναφερθήκαμε σε προβλήματα που υπάρχουν αλλά και σε όσα ενδέχεται να βρούμε μπροστά μας, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι να τα αντιμετωπίσουμε» ανέφερε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Ποττάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή και τόνισε ότι είναι ανάγκη να δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες, προκειμένου σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου κόμβου. «Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του έτους θα είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημα που υπάρχει για ενισχυμένη παρουσία του θεσμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη και να επισημοποιήσουμε αυτή τη συνεργασία με τον καλύτερο τρόπο» δήλωσε ο Συνήγορος του Πολίτη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Θωμάς Ψαρράς, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, Απόστολος Αγγελόπουλος καθώς και ο Συνήγορος του Παιδιού, Γιώργος Μόσχος και ο ειδικός συνεργάτης του Συνηγόρου του Πολίτη, Ιωάννης Μπούτσερης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΟΤΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!