Συμβασιούχοι: Καταθέτουν ψήφισμα στο ΔΣ Θεσσαλονίκης -Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή

Κάλεσμα για συμμετοχή στην αγωνιστική δράση που προγραμματίζεται για τη Δευτέρα, στις 17.00, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, απευθύνουν οι συμβασιούχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου θα καταθέσουν ψήφισμα υπέρ της μετατροπής των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

«Συνάδελφοι ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε παρόντες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για μας αυτή η απόφαση», επισημαίνουν σε ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι συμβασιούχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, η ανάρτηση των συμβασιούχων – «παρατασιούχων» του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει ως εξής :

Συνάδελφοι την Δευτέρα 12/6/2017 στις 5μμ στο Δημαρχείο. Θα καταθέσουμε ψήφισμα στο οποίο θα ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να το ψηφίσει για να μετατραπούν οι συμβάσεις μας σε συμβάσεις αορίστου χρόνου. Καλούμε λοιπόν όλους τους εργαζομένους σε συγκέντρωση Την Δευτέρα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στις 5μμ.Συνάδελφοι ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε παρόντες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για μας αυτή η απόφαση
Κανείς ΑΠΩΝ.
Όλοι πρέπει να δώσουμε το δυναμικό μας παρών
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΌΛΟΙ ΌΛΟΙ ΌΛΟΙ
ΜΌΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ. ΜΑΖΙΚΑ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!