Συμβασιούχοι: «Γραμμή» απόλυσης από τον «γαλάζιο» ΠΕΔαρχη Κεντρικής Μακεδονίας

«Γραμμή» απόλυσης των συμβασιούχων με βάση την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου έδωσε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), ο «γαλάζιος» πρέοδρος της δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου. Συγκεκριμένα, προέτρεψε τους συναδέλφους τους αφού μελετήσουν το ακριβές κείμενο της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αφού αυτή δημοσιευτεί, να προχωρήσουν σε διακοπή των συμβάσεων των συμβασιούχων στους οποίους αναφέρεται, και στην ανάκληση της απόφασης παράτασης.

Παράλληλα ο κ. Κυρίζογλου ζήτησε να πραγματοποιηθούν ανοιχτοί διαγωνισμοί για τους συμβασιούχους με αυξημένη μοριοδότηση για την προϋπηρεσία.

Υπενθυμίζεται οτι λίγες ημέρες πριν την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού τρεις δήμαρχοι στην Κεντρική Μακεδονίας Συνεδρίου o «πράσινος» Νεάπολης Συκεών και οι «γαλάζιοι» Αμφίπολης και Κιλκίς είχαν αλλάξει αποφάσεις απολύοντας συμβασιούχους με την επίκληση του 24μηνου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΠΟΛΥΣΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ, ΓΡΑΜΜΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!