σήμερα-στην-έκθεση-verde-tec-ο-δήμαρχος-φυλής-1152644
ΔΗΜΟΙ | 19.03.2023 | 09:32

Σήμερα στην Έκθεση VERDE TEC ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Στην 5η Έκθεση VERDE TEC για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, που διοργανώνεται από τις 17 μέχρι τις 19 Μαρτίου 2023, στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ συμμετέχει, με δικό του εκθετήριο (περίπτερο) ο Δήμος Φυλής.

Πρόκειται για μια κίνηση που δηλώνει ότι ο Δήμος Φυλής δείχνει μόνιμο ενδιαφέρον για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και παράλληλα ότι αποτελεί ένα σταθερό παίκτη στο συγκεκριμένο τομέα, με τα προγράμματα εξοικονόμησης, παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας και υδρολογικής αυτοτέλειας.

Το περίπτερο του Δήμου έχει συγκεντρώσει, τις δύο πρώτες ημέρες, το ενδιαφέρον των αυτοδιοικητικών αλλά και όσων ασχολούνται με την τεχνολογία περιβάλλοντος. Το επισκέφθηκε, επίσης, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου 2023, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ντίνα. Ο Δήμαρχος, που περιηγήθηκε στην Έκθεση μίλησε με συναδέλφους του και με στελέχη της Τοπικής

Αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεων. Αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 θα μιλήσει, στη διάρκεια της εσπερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Την ευθύνη της προετοιμασίας του περιπτέρου και της παρουσίας του Δήμου στην 5 η VERDE TEC έχει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, με τη βοήθεια του Γραφείου Δημάρχου και συγκεκριμένα της επιστημονικής του συνεργάτιδος Σπυριδούλας Ζάχαρη.