Σήμερα η Γενική Συνέλευση και η εκλογή ΔΣ της ΠΕΔ Αττικής

Σκληρή μάχη αναμένεται να δοθεί σε λίγη ώρα στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Αττικής. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 στο ξενοδοχείο Τιτάνια, όπου θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την εκλογή του ΔΣ της Ένωσης.

Η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε δύο υποψηφίους και τέσσερα ψηφοδέλτια και συγκεκριμένα ανάμεσα στον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου  που υποστηρίζεται, κυρίως, από «γαλάζιους» αλλά και ανεξάρτητους δημάρχους και στον δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη ο οποίος προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ αλλά έχει υπογράψει το κείμενο των οκτώ ανεξάρτητων δημάρχων.

Παράλληλα, με τα μέχρι τώρα δεδομένα κατεβαίνουν δύο ακόμη ψηφοδέλτια με επικεφαλής τους δημάρχους Ηρακλείου, Ηρακλή Γκότση που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται να στηρίξει τον Γ. Ιωακειμίδη, καθώς και Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νίκο Σαράντη ο οποίος επιχειρεί να συσπειρώσει «πράσινους» δημάρχους. Ψηφοδέλτιο αναμένεται να κατεβάσει και το ΚΚΕ που έχει  εκλέξει δύο δημάρχους (Χαϊδαρίου και Πετρούπολης).

Πιο αναλυτικά, τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι:

1. Διαπίστωση απαρτίας

2. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

3. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α., καθώς και εκπροσώπων της Π.Ε.Δ.Α στην Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε.

4. Εκλογή Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΠΕΔΑ, ΕΚΛΟΓΗ


Αφήστε μια απάντηση