Συλλυπητήρια δημάρχου Μυκόνου στην οικογένεια Μητσοτάκη

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος τέως πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εκφράζει με δήλωσή του ο δημάρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Αναλυτικά:

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας πραγματικά φιλελεύθερος πολιτικός, οραματιστής, υπηρέτης της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού. Στην μακρά του πορεία στην πολιτική ζωή, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργός δικαιώθηκε, ως ο πολιτικός που ήταν μπροστά από την εποχή του. Πάντα ειλικρινής, οξυδερκής και αφοσιωμένος για το καλό της πατρίδας, απέφευγε τους λαϊκισμούς και ομιλούσε την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όμως, ήταν και επίτιμος δημότης Μυκόνου, την οποία αγαπούσε και τιμούσε τακτικά με την παρουσία του.  Με τη διορατικότητα του, ως Πρωθυπουργός, παρείχε τις κατάλληλες υποδομές στο νησί της Μυκόνου, σε μία χρονική περίοδο, που ήταν απαραίτητο, προκειμένου να πρωταγωνιστεί σήμερα με αξιώσεις στον διεθνή τουρισμό. Η προσφορά του στον τόπο μας ήταν μεγάλη και καθοριστική και συντέλεσε τα μέγιστα στην υλοποίηση των φραγμάτων της Μυκόνου, του σύγχρονου λιμένα στον Τούρλο, του βιολογικού καθαρισμού της Μυκόνου, της περιφερειακής οδού που συνδέει τον Τούρλο με τον Ορνό, της ηλεκτροδότησης της Δήλου, καθώς και της επέκτασης του διαδρόμου του αερολιμένα Μυκόνου κλπ.. Με την απώλεια αυτής της ιστορικής φυσιογνωμίας της πολιτικής, κλείνει ο κύκλος των μεγάλων ηγετών της μεταπολίτευσης.

Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου και την αμέριστη συμπαράστασή μου, τόσον εμού προσωπικώς όσο και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, στην οικογένεια του εκλιπόντος και προσωπικά στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Ντόρα Μπακογιάννη. Η Μύκονος ευγνωμονούσα.

Αιωνία η μνήμη του.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!