Σηκώνει αυλαία το 1ο SERRES- WORLD MUSIC FESTIVAL

Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 22/6 η πόλη των Σερρών θα γεμίσει από μουσική.

Ο νέος πολιτιστικός θεσμός που ξεκινάει φέτος με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Σερρών, εγκαινιάζεται με έξι συναυλίες σε τέσσερα βράδια, στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ με τίτλο SERRES- WORLD MUSIC FESTIVAL – “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”.

Ήχοι από πέντε μεσογειακές χώρες (Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Λίβανο και Ιράν) θα γεμίσουν το κέντρο της πόλης, στήνοντας γέφυρες ανάμεσα σε πολιτισμούς και ανθρώπους.

Οι συναυλίες θα ξεκινούν καθημερινά στις 9.00 μμ, ενώ η μουσική σκηνή που βρίσκεται στην Πλατεία Κρονίου θα είναι ανοιχτή για όλους χωρίς αντίτιμο.

KOZA MOSTRA, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ, MU. DANZA COMPANIA FLAMENCO, X-DARAWISH, KABILA και CHEMIRANI QUARTET αναλαμβάνουν το έργο να παίξουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν για το κοινό του Φεστιβάλ, σε μία κεφάτη γιορτή που φιλοδοξεί από φέτος κιόλας να αποτελέσει μουσικό γεγονός για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!