Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Κέντρα Υγείας Bύρωνα και Σαρωνικού

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17, Αθήνα), προχωρούν από κοινού την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, στις 11.οο π.μ., ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, διεκδικώντας την άμεση επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας των Κέντρων Υγείας Βύρωνα και Καλυβίων, αντίστοιχα.

Οι δύο δήμαρχοι ενώνουν δυνάμεις και καλούν τους αρμόδιους φορείς και συλλόγους αλλά και τους πολίτες να συνταχθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια και τον κοινό τους αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας, τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και καλύπτουν βασικές ανάγκες στον τομέα της πρόνοιας.

Συγκεκριμένα διεκδικούν άμεση στελέχωση και κάλυψη των κενών, με στόχο την ομαλή λειτουργία των Κέντρων Υγείας και παράλληλα, την κατοχύρωση του δικαιώματος των πολιτών να διασφαλίσουν την κάλυψη των βασικών ιατρικών τους αναγκών, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!