Σγουρός προς ΠΟΕ-ΟΤΑ: Μάταιη η προσπάθεια να θολώσετε τα νερά

Απάντηση έδωσε ο Γιάννης Σγουρός και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ στην ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ νωρίτερα σήμερα με την οποία τον κατηγορεί ότι αποφεύγει να δώσει εξηγήσεις στα ερωτήματα που του έχει θέσει αναφορικά με τη χρήση, που κάνουν 8 συνεργάτες και «μέλη της παρέας του», οχημάτων που ανήκουν σε ιδιωτική εταιρεία.

Ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει ότι η Ομοσπονδία προκαλεί την κοινή γνώμη με τις ανακοινώσεις της, καθώς προσπαθεί, ματαίως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και «να θολώσει τα νερά», εξομοιώνοντας τα οχήματα που έχουν παραχωρηθεί νομίμως στον ΕΔΣΝΑ, με το όχημα που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά για δική του χρήση κορυφαίο στέλεχος της. Προσθέτει δε, ότι χρωστάει η Ομοσπονδία στη διοίκηση του ΕΣΔΝΑ μία «μεγάλη συγγνώμη για τα κατά συρροή ψεύδη».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Μετά τις αποκαλύψεις του ΕΔΣΝΑ, ότι μέλος της διοίκησης της ΠΟΕ ΟΤΑ χρησιμοποιούσε για ιδιωτική του χρήση τζιπ εργολάβου που εκτελεί έργα στον ΧΥΤΑ,  η Πανελλήνια Ομοσπονδία συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη με ανοικτές επιστολές και ανακοινώσεις σε μια προφανή, αλλά μάταιη προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Με τη νέα ανοικτή επιστολή που εξέδωσε σήμερα, επιχειρεί για ακόμη μία φορά να θολώσει τα νερά και να εξομοιώσει τα οχήματα που έχουν παραχωρηθεί νομίμως στον πρώην ΕΣΔΚΝΑ και νυν ΕΔΣΝΑ από την κατασκευή μεγάλων έργων στον ΧΥΤΑ,  με το όχημα που χρησιμοποιούσε για χρόνια και αποκλειστικά για ιδιωτική του χρήση κορυφαίο στέλεχός της.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Επισημαίνουμε και πάλι ότι όλα τα οχήματα που έχουν παραχωρηθεί στον πρώην ΕΣΔΚΝΑ και νυν ΕΔΣΝΑ από ιδιωτικές εταιρείες χρησιμοποιούνται από υπαλλήλους, είτε του Συνδέσμου, είτε της πρώην κρατικής Περιφέρειας, στους οποίους έχουν δοθεί για υπηρεσιακές ανάγκες με υπηρεσιακά έγγραφα και αποφάσεις.

Κανένας Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Αττικής δεν χρησιμοποιεί όχημα εργολάβου. Οι υπάλληλοι που χρησιμοποιούν τα οχήματα δεν είναι μέλη κανενός «κονκλάβιο» όπως κατά φαντασίαν και προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων, επικαλείται στις ανακοινώσεις της η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Όσοι υπάλληλοι για διάφορους λόγους δεν έχουν πλέον υπηρεσιακή σχέση με τον ΕΔΣΝΑ (π.χ. έχουν τεθεί σε αργία), τα έχουν επιστρέψει.

Μετά από όλα αυτά, η ΠΟΕ ΟΤΑ οφείλει μια μεγάλη συγγνώμη στη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ για τα κατά συρροή ψεύδη που εμπεριέχει στις ανακοινώσεις της.

 Κυρίως, όμως, οφείλει να απολογηθεί στους εργαζομένους της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης που εκπροσωπεί, για την ανάρμοστη συμπεριφορά υψηλόβαθμων στελεχών της που τη στιγματίζουν απροκάλυπτα και για τον λόγο αυτό ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΤΖΙΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!