Σεξ και... γαλλικά στο δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
23
Οκτώβριος
Back

Σεξ και… γαλλικά στο δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού

Οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών επηρρέασαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, με το πολιτικό θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο στη συνεδρίαση της Δευτέρας.  Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης με αποκορύφωμα λίγο μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα, όταν ήρθε προς συζήτηση το θέμα εγκατάστασης ανεμολογικών ιστών στις θέσεις «Κοτρώνι-Φωλιά» και «Μεσοβούνι-Κακόγρικο» στην Ανάβρα.

Ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Χρήστος Βούλγαρης διαφώνησε έντονα με το δήμαρχο Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο αν αποφασίζουν για την εγκατάσταση ανεμοϊστών ή την συμφωνία με την εταιρία για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών.  Ο κ. Βούλγαρης είπε στον κ. Χατζηκυριάκο ότι αν δεν ξέρει να διαβάζει, υπάρχουν και τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, αλλιώς να πάρει πίσω το θέμα και το φέρει σε επόμενη συνεδρίαση διατυπωμένο σωστά.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης είναι κακόβουλος και κουτοπόνηρος με τον δεύτερο να πετάγεται πάνω και τους δύο άντρες να φωνάζουν ανταλλάσοντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Τη σκυτάλη από τον κ. Βούλγαρη ανέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Εσερίδης και η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, αφού η αντιπαράθεση έφτασε στις σεξουαλικές επιδόσεις του δημάρχου…

Τελικά, η αντιπολίτευση αποχώρησε από την αίθουσα και το θέμα αναβλήθηκε για επόμενη συνεδρίαση εντός του Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: Almyrosinfo.gr

 

Δείτε και το σχετικό βίντεο στην aftodioikisiLIVE

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!