Σέρρες: Κλείνουν όλοι οι παιδικοί σταθμοί τη Δευτέρα -Συγκέντρωση στο Δημαρχείο

  • Απο stergios
  • 24 Φεβρουαρίου 2018 - 11:45
  • Comments Off

Κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Σερρών την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 και οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Σερρών στις 10.00 το πρωί.

“Φαίνεται πως η Κυβέρνηση δεν πήρε τα μηνύματα, ούτε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ούτε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ), ούτε από τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς, ούτε από τους χιλιάδες γονείς που πλήττονται από την νομοθετική ρύθμιση που θέλει να ψηφίσει για την ένταξη των παιδιών από 4 ετών και πάνω στα νηπιαγωγεία και όχι στους παιδικούς σταθμούς.

Καλούμε όλους τους γονείς που πλήττονται από τη νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης να παραβρεθούν στη συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!