Σέρρες: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος

Στη διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο δήμος Σερρών, στους δικαιούχους του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας, από την Τετάρτη 29 Μαρτίου έως την Παρασκευή 31 του μηνός, με αλφαβητική προτεραιότητα.

— Με επίθετα από Α μέχρι και Ι: Τετάρτη 29-3-2017

— Με επίθετα από Κ μέχρι και Ο: Πέμπτη 30-3-2017

— Με επίθετα από Π μέχρι και Ω: Παρασκευή 31-3-2017

Οι ωφελούμενοι θα ενημερώνονται πλέον για τον τόπο, την ώρα, τα είδη και την ποσότητα της διανομής με μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση. Οι ώρες διανομής θα είναι 8:00π.μ.- 13:00μμ.

Προϋποθέσεις διανομής προς τους ωφελούμενους:

Προσκόμιση βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α.

Aίτηση – ένταξη τους στο ΤΕΒΑ.

Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο πρόγραμμα σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, το προϊόν μπορεί να παραληφθεί από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Επισημαίνεται ότι, αν δεν υπάρχει αίτηση του ΤΕΒΑ, οι ωφελούμενοι δεν θα εξυπηρετούνται. Επειδή τα προϊόντα είναι αρκετά πρέπει οι ωφελούμενοι να προσέρχονται με σακούλες και καροτσάκι λαϊκής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΠΙΣΤΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!