Σεμινάρια για την εργασία και την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Κορυδαλλού

Σειρά σεμιναρίων και workshop, που έχουν ως στόχο να στηρίξουν την προσπάθεια του κοινού για αναζήτηση εργασίας και ανάληψη επιχειρηματικής δράσης, συνεισφέροντας στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, ο Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Skywalker.gr.

Σε διάρκεια τριών εβδομάδων από 28 Μαρτίου έως 15 Απριλίου, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», 3ος όροφος, Αίθουσα «Πλειάδες», θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά προγράμματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα που αφορούν:

1) Από 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου, το «Μονοπάτι Απασχολησιμότητας».

Πρόκειται για πρόγραμμα 25 ωρών, που στόχο έχει την ενίσχυση της προσπάθειας ένταξης των μη απασχολούμενων στην ενεργή αναζήτηση αλλά και των εργαζομένων στη διατήρηση και εξέλιξη της θέσης τους στο εργασιακό περιβάλλον.

2) Την Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Απριλίου, ωριαία Workshop με θεματολογία στοχευμένη στην αναζήτηση εργασίας και με έμφαση στη συμμετοχή του κοινού. Απευθύνονται σε ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην διεκδίκηση θέσεων εργασίας.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι αναζήτηση εργασίας, σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, συνέντευξη επιλογής προσωπικού, τα social media στην αναζήτηση εργασίας.

3) Από 12 έως 15 Απριλίου το «Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας». Η δράση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Σε διάρκεια 23 ωρών, το κοινό θα προσεγγίσει τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και θα κατανοήσει τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν τη συμμετοχή τους σε όποιο πρόγραμμα επιλέξουν να συμμετάσχουν, με μοναδική υποχρέωση την ολοκλήρωση του προγράμματος που έχουν επιλέξει.

Για το Μονοπάτι Απασχολησιμότητας, το αναλυτικό πρόγραμμα και η φόρμα εγγραφών θα ανοίξει στις 16 Μαρτίου στο www.footstep.gr.

Για το Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας το αναλυτικό πρόγραμμα και η φόρμα εγγραφών θα ανοίξει στις 30 Μαρτίου στο www.footstep.gr

Για όλα τα Workshop οι εγγραφές θα δίνονται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα:

Δήμος Κορυδαλλού, 210 4990410, 10.00 – 15.00

Ελένη Λιντζαροπούλου.

Τόπος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», 3ος όροφος, Αίθουσα «Πλειάδες», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4.

Συγκοινωνίες: Από ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω – 750, 806, 807. Από Πειραιά – 809, 810, 830, 831, 860. Από Ομόνοια και Πέραμα – Γ18.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!