Σε κλοιό σκουπιδιών Αθήνα – Πειραιάς

Σε κλοιό σκουπιδιών βρίσκεται η Αθήνα, λόγω της απεργίας που πραγματοποιεί η ΠΟΠ ΟΤΑ (ομοσπονδία του κλάδου με μέλη της, κατά κύριο λόγο, εργαζόμενους από το δήμο Αθήνας). Τα μέλη της ΠΟΠ εκτός από τη 48ωρη απεργία που πραγματοποίησαν στις 3 και 4 Δεκέμβρη, θα απέχουν από τα καθήκοντά τους και το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Δεκέμβρη.

Το συντονιστικό τους όργανο προσανατολίζεται να ξεκινήσει σε νέες 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τιην ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκέμβρη.

Στο μεταξύ, ο δήμος Αθηναίων απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους το Σαββατοκύριακο, καθώς λόγω της απεργίας δεν θα γίνεται η αποκομιδή τους.

Με εντολή του δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα  η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πειραιά, θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της με περισσότερες εξόδους των απορριμματοφόρων από την Παρασκευήτο βράδυ  και το Σαββατοκύριακο, για την αποκομιδή των απορριμμάτων που συγκεντρώθηκαν στην πόλη εξαιτίας της πανελλαδικής απεργίας της ΠΟΕ ΟΤΑ.  Καλούνται οι πολίτες να κατανοήσουν το πρόβλημα και να δείξουν την ευαισθησία τους ώστε να προχωρήσει γρήγορα η αποκομιδή.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!