Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η υπάλληλος καθαριότητας του Δ. Ηρακλείου

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε με δημοτική δαπάνη, η 48χρονη υπάλληλος της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, που νοσηλευόταν από τις 20 Ιουνίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου και κατέληξε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Η γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά και στα πόδια, από το απορριμματοφόρο στο οποίο εκτελούσε βάρδια μαζί με άλλους δύο συναδέλφους της, κατά τη διάρκεια της περισυλλογής των απορριμμάτων.

Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, επισημαίνεται: «Η Δήμητρα εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, αποτελούσε δείγμα επαγγελματικής ευσυνειδησίας αλλά και οικογενειάρχη. Το ΕΚΗ καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους του εργατικού ατυχήματος και παράλληλα να παρθούν όλα αυτά τα μέτρα έτσι ώστε να μην επαναληφτούν παρόμοια περιστατικά».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!