Σε κατασκηνώσεις της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενηθούν παιδιά από τη L’ Aquilla

δέκα παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών, από την περιοχή της L’Aguilla της Ιταλίας, που λίγους μήνες πριν επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό θα φιλοξενήσει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος κατασκηνώσεων για παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα θα λειτουργήσει στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής από 1 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου και αποτελεί μία συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι κυρίως στην κοινωνική επανένταξη των παιδιών, αφού, εκτός από προγράμματα ψυχαγωγίας, η κατασκήνωση προσφέρει και δράσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα από ομάδα ειδικών επιστημόνων.

                            δήλωση Παπαγεωργόπουλου για θέμα υπεξαίρεσης

Στο μεταξύ, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δήλωσε σχετικά: «Θα ντρέπονται σε όλη τους τη ζωή και αυτοί που διαρρέουν και αυτοί που προβάλουν τις δηλώσεις ανθρώπων, που έχουν παραδεχθεί την εγκληματική τους δράση, εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης για να αποκομίσουν φθηνά πολιτικά και προσωπικά οφέλη. δυστυχώς γι’ αυτούς οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν και πρόσωπα και πράγματα» και κάλεσε τη δικαιοσύνη «να καθαρίσει –όπως είπε- το ταχύτερο δυνατόν την κόπρο του Αυγείου».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!