Σε ισχύ μέτρα στο λιμάνι του Πειραιά – Κανονικά μέχρι στιγμής σχεδόν όλα τα δρομολόγια

Μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του Πάσχα είναι σε ισχύ και σήμερα (Μεγάλη Πέμπτη) στο λιμάνι του Πειραιά από το Λιμενικό Σώμα.

Ανάλογα μέτρα έχει λάβει και η Τροχαία Πειραιά στους περιμετρικούς δρόμους της πόλης, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη λόγω των έργων του μετρό και της εξόδου των εκδρομέων από το λιμάνι.

Τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου εκτελούνται μέχρι στιγμής κανονικά. Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ οι άνεμοι από το μεσημέρι ενισχύονται και θα φθάσουν τοπικά στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.

Πάντως, το πρωί δεν πραγματοποιήθηκε από τον Πειραιά, το δρομολόγιο του ταχύπλοου sea jet για Τήνο – Μύκονο – Νάξο – Θήρα λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Το Λιμενικό Σώμα συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη 08/04/2015 αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά για διάφορα νησιά του Αιγαίου 17.828 επιβάτες με 17 δρομολόγια πλοίων, έναντι 16.892 πέρυσι Μ.Τετάρτη 16/04/2014.

Από το λιμάνι της Ραφήνας έγιναν τη Μεγάλη Τετάρτη 08/04/2015 9 δρομολόγια πλοίων ενώ αναχώρησαν 3.396 επιβάτες έναντι 4.330 πέρυσι 16/04/2014.

Από το λιμάνι του Λαυρίου πραγματοποιήθηκαν χθες 5 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 1045 επιβάτες.

Για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 19 δρομολόγια, τη Μεγάλη Παρασκευή 17, το Μεγάλο Σάββατο 8 και την Κυριακή του Πάσχα 4.

Από το λιμάνι της Ραφήνας για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 11 δρομολόγια, τη Μεγάλη Παρασκευή 10, το Μεγάλο Σάββατο 6 και την Κυριακή του Πάσχα ένα.

Από το λιμάνι του Λαυρίου έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 8 δρομολόγια, 5 τη Μεγάλη Παρασκευή και 4 το Μεγάλο Σάββατο. Για την Κυριακή του Πάσχα δεν υπάρχει ακόμα προγραμματισμός.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!