Σε απεργία πείνας κατεβαίνει το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου

Σε μια σειρά αγωνιστικών διεκδικήσεων κατεβαίνει ο Δήμος Μεσολογγίου, κατόπιν αποφάσης του δημοτικού συμβουλίου, αντιδρώντας στο «μνημόνιο» 3. Κυρίαρχη δράση – αντίδραση των δημοτικών συμβούλων και του δημάρχου Μεσολογγίου η απεργία πείνας στην οποία θα κατέβουν ως έσχατο μέσο διεκδίκησης.

Πέραν αυτού, αποφάσισαν τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, την επόμενη εβδομάδα και τη συμβολική κατάληψη χώρων που διεκδικεί ο δήμος, καθώς και κρατικών κτηρίων.

Πέραν αυτού, ο δήμος αποφάσισε να διεκδικήσει δυναμικά την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιοχής και της ακίνητης κρατικής περιουσίας.

Κατσούλης: Δε θα δώσω λίστα
με τους υπαλλήλους για απόλυση

«Δεν είμαστε υπάλληλοι της εκάστοτε κυβέρνησης και της τρόικας. Δεν είμαστε επαίτες ενός μίζερου κρατικού προϋπολογισμού, αλλά δεν θα γίνουμε και φορομπήχτες. Δεν θα προβούμε σε απολύσεις προσωπικού ούτε και σε ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών μας. Είμαστε εκλεγμένοι από το λαό και θα αγωνιστούμε μαζί του για ένα δήμο με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο», δήλωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσούλης, καλώντας παράλληλα την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και την ΚΕΔΕ:

«Να λάβουν αντίστοιχες αγωνιστικές αποφάσεις. Η απαξίωση, η κοροϊδία, καθώς και τα «μπαλώματα» που αναστέλλουν προσωρινά τον επικείμενο και σχεδιαζόμενο θεσμικό μας θάνατο, έχουν τέλειωσαν. Η ώρα της Αυτοδιοίκησης αν δεν είναι τώρα δεν θα υπάρξει ποτέ».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!