Σαντορίνη -Λαϊκή Συσπείρωση: Καταδικάζει την επίθεση σε βάρος δημοτικού συμβούλου

  • Απο stergios
  • 22 Ιουλίου 2018 - 10:43
  • Comments Off

Την επίθεση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε βάρος δημοτικού συμβούλου, που έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου του Γραφείου Δόμησης του Δήμου Θήραςκαταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θήρας.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει:

«Μετά το καταδικαστέο συμβάν του ξυλοδαρμού του προϊστάμενου του Γραφείου Δόμησης από μπράβους τη Δευτέρα 18 Ιούνη, νέος ξυλοδαρμός από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε δημοτικό σύμβουλο!!!

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση του Ηλία Πελέκη, προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και πρώην προέδρου της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας, στον επικεφαλής δημοτικής παράταξης, Γιώργο Χάλαρη, για όποιο λόγο και αν αυτή συνέβη. Η βία φέρνει πάντα βία και δεν είναι ποτέ τρόπος αντιπαράθεσης. Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ποτέ δεν έχουν αρνηθεί βήμα σε όποιον θέλει να εκφράσει τις απόψεις του.

Η παράταξή μας, μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, ζήτησε άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να πάρουν όλοι θέση απέναντι στα πρωτοφανή αυτά φαινόμενα στο νησί μας.

Η δημοτική αρχή έχει αυξημένες ευθύνες και δεν κατανοούμε την αναμονή μέχρι τη Δευτέρα, που αναφέρεται στην ανακοίνωση του δημάρχου.

Τα θέματα αυτά δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα αλλά όλα τα θεσμικά όργανα και οπωσδήποτε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κυρίως όμως, αφορούν το Θηραϊκό λαό, που πρέπει να έχει ενημέρωση, συμμετοχή και αποφασιστική στάση στην καταδίκη αυτών των φαινομένων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!