Σαντορίνη: Καταγγέλλουν την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος υπαλλήλου του δήμου

Την επίθεση τραμπούκων, σε βάρος υπαλλήλου του Γραφείου Δόμησης του Δήμου Θήρας καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θήρας.

«Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα προσπαθούν να επιβληθούν και μέσω τραμπουκισμών, που απειλούν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των δημοσίων λειτουργών», αναφέρει. Σημειώνει μάλιστα ότι η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία «οφείλουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση να διαλευκάνουν την υπόθεση», δεδομένου ότι οι τραμπούκοι, απειλώντας, φώναζαν «κάτω τα χέρια από την άδεια του…» αναφέροντας το όνομα συγκεκριμένου προσώπου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί το σαντορινιό λαό «να καταδικάσει και αυτός με τη σειρά του το άνανδρο αυτό σοβαρό περιστατικό και με την πάλη και τον αγώνα όλων μας να ανατρέψουμε το βρώμικο, σάπιο και επικίνδυνο σύστημα που μας κυβερνά». Και να απαιτήσει:

– Την άμεση στελέχωση όλων των δημόσιων υπηρεσιών, οι οποίες υπολειτουργούν και δεν καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του νησιού και γενικότερα της επαρχίας.

– Την άμεση στελέχωση όλων των υπηρεσιών του δήμου, στον οποίο ανατέθηκαν βάσει «Καλλικράτη» και με την ανοχή των δημάρχων και υπηρεσίες για τις οποίες είχε την αποκλειστική ευθύνη το κράτος.

– Την προστασία όλων των εργαζομένων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!