Σαντορίνη: Μπράβοι έστειλαν στο νοσοκομείο υπάλληλο της Πολεοδομίας

Στο νοσοκομείο έστειλαν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, μηχανικό της πολεοδομίας του δήμου Θήρας, μπράβοι που, φαίνεται ότι ενεργούσαν για λογαριασμό επιχειρηματία της περιοχής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα μπήκαν μέσα στο χώρο του δημαρχείου και αναζήτησαν τον συγκεκριμένο υπάλληλο. Όταν τον βρήκαν επιτέθηκαν εναντίον του με μπουνιές και κλωτσιές λέγοντας του «κάτω τα χέρια από τον Μ…. (σ.σ. αναφέροντας όνομα συγκεκριμένου επιχειρηματία του νησιού)», τον έριξαν στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. Ο υπάλληλος φέρει μώλωπες σε όλο του το πρόσωπο και σημάδια από χτυπήματα σε άλλα σημεία του σωματός τους.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι μπράβοι επιτέθηκαν με σπρωξιές και σε δύο ιδιώτες μηχανικούς  που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην υπηρεσία, όταν επιχείρησαν να μπουν ανάμεσα, πετώντας τους, επίσης, στο δάπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,η επίθεση σχετίζεται με έκδοση άδειας σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο δήμαρχος μιλώντας στην ιστοσελίδα. Μάλιστα, ο ίδιος υπάλληλος είχε δεχθεί απειλές και προ έτους για την ίδια υπόθεση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, MΠΡΑΒΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!