ρουβάς-καίει-τον-μπακογιάννη-και-τ-974359
ΔΗΜΟΙ | 23.12.2021 | 15:50

Ρουβάς: «Καίει» τον Μπακογιάννη και «τσουρουφλίζει» τον Μητσοτάκη

Σάλος έχει ξεσπάσει με απόφαση του δήμου Αθηναίων να εμφανιστεί για 17 λεπτά ο Σάκης Ρουβάς στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού σε μια συναυλία – αστραπή, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με κόστος μέσω απευθείας ανάθεσης ύψους 211.000 ευρώ (12,4 χιλ. ευρώ το λεπτό!!!).

Την διοργάνωση της εκδήλωσης αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης (για τις υπόγειες διαδρομές Μπακογιάννη -Καμίνη διαβάστε ΕΔΩ) χωρίς, αρχικά, να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις για το ποσό αυτό και για το ποια θα είναι η αμοιβή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ενώ και, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, η μόνη απάντηση ήταν ότι τόσο κόστισε και τα προηγούμενα χρόνια!!!!

Την όλη παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, η οποία, παράλληλα, θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να μεταδίδεται.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της κοινωνίας αλλά και δημοτών της πρωτεύουσας με πολύ καυστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι δεδομένο ότι έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Όμως η συγκεκριμένη εκδήλωση φέρνει «πονοκέφαλο» και στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού η γνωστοποίηση της συνέπεσε με την αναγγελία νέων μέτρων που ζητούσαν από τον κόσμο να πληρώνει από την τσέπη του για να κυκλοφορεί με μάσκες παντού!!! Επιπλέον η συγκεκριμένη «σπατάλη» γίνεται σε μια περίοδο υπάρχει έκρηξη ακρίβειας και πολλά νοικοκυριά δεν μπορούν να στρώσουν ούτε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι…

Βέβαια την εκδήλωση δεν την διοργανώνει η κυβέρνηση, αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο αφού ο «γαλάζιος» δήμαρχος και ανιψιός του πρωθυπουργού είναι άρρηκτα συνδεδεμένος στα «μυαλά» του τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι δημοτικές παρατάξεις και κόμματα αντέδρασαν στοχοποιώντας άμεσα το δήμαρχο αλλά και έμμεσα την κυβέρνηση.

«Σε μια συγκυρία πολλαπλής κρίσης, υγειονομικής και οικονομικής, με την πανδημία να επελαύνει, την ακρίβεια να καλπάζει, τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου να γονατίζουν τα νοικοκυριά, ο Δήμαρχος της Αθήνας προκαλεί άλλη μία φορά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για ένα χλιδάτο πάρτι-αστραπή, με χρήματα των Αθηναίων χωρίς τους Αθηναίους, κάνει λόγο ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Αθηναίων «Αθήνα Είσαι Εσύ».

Για «πριβέ πρωτοχρονιάτικο πάρτυ του Κώστα Μπακογιάννη», κάνει η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» και με ανακοίνωση της καταγγέλλει την απόφαση της δημοτικής αρχής «να διοργανώσει συναυλία 17 λεπτών και κόστους 211.000 ευρώ, με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά».

Θεωρούμε ότι για να εμπνεύσει ο Δήμος αισιοδοξία και να εμψυχώσει τους κατοίκους δεν χρειάζονται «επιβλητικά σκηνικά, βελούδινες κουρτίνες, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, εκατοντάδες φώτα κλπ» όπως προβλέπονται στην πρόταση συγκεκριμένης εταιρίας που μας παρουσιάστηκε. Αντίθετα αυτό μπορεί να γίνει με πολύ λιγότερα χρήματα και με ουσιαστικές δράσεις με γνώμονα τις ανάγκες των κατοίκων που βρίσκονται πίσω από τη βιτρίνα της πόλης », σημειώνει από την πλευρά της, η Λαϊκή Συσπείρωση δημοτική παράταξη του ΚΚΕ στο δήμο. 

Μπορεί λοιπόν ο Μπακογιάννης να κάηκε αλλά και ο Μητσοτάκης λίγο «τσουρουφλίστηκε» από τον Ρουβά…