Ρόδος: Ενημέρωση υπαλλήλων για το 5ετές σχέδιο δράσης του Δήμου

Ενημερωτική ημερίδα για τις διαδικασίες κατάρτισης, έγκρισης και υποβολής του ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης του Δήμου Ρόδου προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις του πενταετούς προγραμματισμού, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Την ημερίδα άνοιξε ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς και μετείχαν ο αντιδήμαρχος Νίκος Τσουκαλάς, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παύλος Τσίπρας ενώ την εισήγηση έκανε ο κ. Σ. Καραγιλάνης, Ειδικός Οικονομικός Λογιστικός Σύμβουλος σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ΟΤΑ και Επιχειρήσεις.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (ΟΠΔ) του Δήμου Ρόδου συνοψίζει το πενταετές επιχειρησιακό πρόγραμμα δράσης, το ετήσιο πρόγραμμα δράσης και τον ετήσιο προϋπολογισμό του Δήμου και των νομικών προσώπων.

Στόχος του Δήμου Ρόδου είναι να ενημερωθούν οι Διευθύνσεις και τα Τμήματα και να λυθούν οι απορίες ώστε να είναι από τους πρώτους δήμους στη χώρα που θα λειτουργούν με πλαίσιο δράσης συνδεδεμένο με τις Διευθύνσεις και τις Υπηρεσίες.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, η Αυτοδιοίκηση πρέπει πια να λειτουργεί με σχέδιο δράσης ενώ διευκρίνισε ότι το Ετήσιο Σχέδιο Δράσης και το Τεχνικό Επιχειρησιακό πρόγραμμα, ο δήμος Ρόδου το συνέταξε και το παρακολουθεί αξιοποιώντας το προσωπικό του χωρίς να καταβάλει επιπλέον χρήματα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]