Η ρόδα «πάγωσε» το παγοδρόμιο της Βουκουρεστίου

Μετά το φιάσκο με την «ρόδα» και την αποσυναρμολόγησή της από την πλατεία Συντάγματος, ο δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με καταγγελίες, έδωσε άδεια σε εταιρία να φτιάξει στις γιορτές παγοδρόμιο σε όλο τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο protothema.gr ο Χρήστος Μαρακάκης στέλεχος της εταιρίας που είχε αναλάβει την κατασκευή και το στήσιμο του παγοδρομίου στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου υπογράμμισε πως ο δήμος της Αθήνας λειτουργεί με προχειρότητα τις αναθέσεις για τις ψυχαγωγικές του δραστηριότητες με αποτέλεσμα να δημιουργεί ζημιά στις εταιρίες που συνεργάζονται μαζί του.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η εταιρία του, η οποία και ανέλαβε την κατασκευή του παγοδρομίου στη Βουκουρεστίου δεν καταστεί δυνατή αφού ο δήμος ψευδώς τους είχε αναφέρει μέσω του ΟΠΑΝΔΑ πως πληρούνται όλα τα κριτήρια για αυτή την δραστηριότητα με την εταιρία να έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να στήσει Το παγοδρόμιο που τελικά ο χώρος της Βουκουρεστίου είναι κατά πολύ μικρότερος εκείνου του οποίου έταξαν στην ανάδοχο εταιρία.
«Έχουμε εγκαταστήσει 16 Παγοδρόμια σε διάφορες πόλεις. Μας ζητήθηκε να φτιάξουμε το Παγοδρόμιο στη Βουκουρεστίου. Διαπιστώσαμε πως δεν είχε εγκριθεί ο χώρος και δεν υπήρχε ούτε ρεύμα. Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος μας ζητήθηκε παγοδρόμιο 300 τ.μ. Το οποίο φέραμε στην Ελλάδα και το έχουμε στην Ελευσίνα αλλά τα 300τμ στην πλατεία Βουκουρεστίου δεν υφίστανται. Τους είπαμε να το κάνουμε 200 τ.μ. αλλά μετά μας είπαν πως δεν υπάρχει το ρεύμα» είπε γεμάτος εκνευρισμό και συνέχισε «Μετά καταθέσαμε πρόταση για Παγοδρόμιο στο Σύνταγμα η οποία δεν έγινε δεκτή. Είμαστε η εταιρεία που μπορεί να κατασκευάσει και ρόδες και προφανώς για σκοπιμότητες μας έδωσαν αυτό το έργο. Σκοπιμότητες που εξετάζει ο εισαγγελέας. Το παγοδρόμιο δεν έγινε ποτέ. Προσλάβαμε το προσωπικό κάναμε όλα τα έξοδα και έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά» υπογράμμισε ο κ. Χρήστος Μαρακάκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΔΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΔΩΣΕ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ, ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!