Ριζοσπαστική Κίνηση Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης: Αυτή είναι η ποιότητα υδάτων των ακτών (έγγραφα)

  • Απο stergios
  • 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:53
  • Comments Off

Το σοβαρό θέμα της ποιότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης, απασχολεί και φέτος την Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β.) και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δημοσιοποιεί τις επίσημες μετρήσεις, που δείχνουν το επίπεδο της ποιότητας και της καθαρότητας των υδάτων των ακτών κολύμβησης στα όρια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και όλης της περιφέρειας Αττικής. Δημοσιοποιεί τακτικά κάθε μήνα τα στοιχεία της Διεύθυνσης  Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Όλα αυτά τα στοιχεία ήδη αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΡΙ.ΚΙ.Π.  Β.Β.Β. τακτικά κάθε μήνα, μαζί με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για το θέμα, στην παρακάτω παραπομπή :

(http://rikipvvv.blogspot.gr/ – ΥΔΑΤΑ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ).

 

  • ΟΙ  ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ  ΤΩΝ  ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

Þ Λίστα ακτών κολύμβησης που παρακολουθεί υδατα το 2019 η Διεύθ. Υδάτων της Α.δ. ΑΤΤΙΚΗΣ(65ΨΖΟΡ1Κ-ΨΥ3) ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Β.Β.Β. στις σελ. 6 & 16

 

Þ Χάρτης σημείων παρακολούθησης Ακτών Κολύμβησης Αττικής (google my maps)

 

Þ      ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ  ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2019 ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Β.Β.Β.

Þ      ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019 -ΑΡΧΙΚΕΣ= ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΑΚΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ                                 ΟΛΗΣ της ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΙΝΑΚΕΣ, ΑΚΤΕΣ, ΧΑΡΤΗΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΔΑΤΩΝ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!