Ράιχενμπαχ: «Η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική»

Την άποψη ότι η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική» ιδιαίτερα στον τουρισμό, στην ενδοχώρα της,  στον τομέα παραγωγής τροφίμων, αλλά και τη γεωγραφική της θέση για ζητήματα κυκλοφορίας και logistics, εξέφρασε μετά τη δίωρη συνάντηση του με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο επικεφαλής της Task Force Χόρστ Ράιχενμπαχ.

Πρόσθεσε δε ότι «η θέση της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετική προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα στην προσπάθεια της να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης».

Παράλληλα ο κ. Ράιχενμπαχ χαρακτήρισε χρήσιμη την ενημέρωση που είχε από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τις προτεραιότητες της πόλης, δίνοντας έμφαση «στην προσπάθεια που κάνει για να εκσυγχρονίσει τη δημόσια διοίκηση στο δήμο».

«Μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και η γνώση του θα βοηθήσει τη Θεσσαλονίκη», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Μπουτάρης.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα, όπως η διοικητική μεταρρύθμιση στο Δήμο Θεσσαλονίκης και η ανάπτυξη της περιοχής, με επίκεντρο  το λιμάνι και την έκθεση.

Πάντως, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο γερμανός πρόξενος τον περασμένο Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, υπό το φόβο επεισοδίων, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!