κοζάνη-τόπος-να-ζεις-κατά-δημάρχου-8-433485
ΔΗΜΟΙ | 14.10.2022 | 10:06

“Κοζάνη Τόπος να ζεις” κατά δημάρχου: “Αποδεικνύει τον διακοσμητικό του ρόλο ως γνήσιο φερέφωνο”

Σκληρή ανακοίνωση κατά του δημάρχου Κοζάνης εξέδωσε η δημοτική κίνηση “Κοζάνη Τόπος να ζεις”, απαντώντας στην δήλωση του Λάζαρου Μαλούτα για την κριτική που δέχεται αναφορικά με το θέμα της υποστελέχωσης της Παιδιατρικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Η απάντηση του Δήμαρχου σε ερώτηση του ειδησεογραφικού site Kozanimedia Gr σχετικά με την υποστελέχωση του Νοσοκομείου Κοζάνης σε σημερινή συνέντευξη τύπου δυστυχώς επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας. Ο κύριος Μαλούτας ως Δήμαρχος Κοζάνης και μέλος του ΔΣ του Μαματσειου Νοσοκομείου δεν έχει κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος αναστολής λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής και η υποστελέχωση συνολικά του Νοσοκομείου Κοζάνης. Αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τον διακοσμητικό του ρόλο ως γνήσιο φερέφωνο κυβερνητικών αποφάσεων.

Επειδή, μέσω της ειρωνικής προτροπής του προς τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρη Κουζιάκη, ο Δήμαρχος αποδέχεται την θεσμική ανυπαρξία του, η Δημοτική Κίνηση θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να υπάρξει η κατάλληλη κοινοβουλευτική παρέμβαση για το θέμα και θα υποστηρίξει κάθε κινητοποίηση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, όπως θα έκανε δηλαδή κάθε εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού που σέβεται τον ρόλο του. Δυστυχώς για εσάς κύριε Μαλούτα τα προβλήματα του τόπου δεν λύνονται με εξυπνάδες και ειρωνείες, ούτε με χορούς και πανηγύρια”., τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης.