ψινάκης-στο-μάτι-έχει-ξεκινήσει-ο-πιο-ε-323487
ΔΗΜΟΙ | 17.08.2018 | 18:14

Ψινάκης: Στο Μάτι έχει ξεκινήσει ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος

Λίγες ημέρες μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει την καμένη περιοχή από ψηλά.

Παράλληλα ζητά από τους πολίτες να συμβάλλουν «στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος».

Μάλιστα ο κ. Ψινάκης στην ανάρτησή του κάνει λόγο για τον πιο «δύσκολο, πιο απαιτητικό αλλά και πιο ελπιδοφόρο μαραθώνιο» που έχει ξεκινήσει και ζητά από όσους δημοτικούς και δημόσιους υπαλλήλους μπορούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:

Φίλοι μου Εχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος,ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος.

Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα,οποισδηποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος,απ’όλη την Ελλάδα,μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο,συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών,την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών,την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος.

Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!