Ψινάκης για Matathon Foundation: ῾῾Τώρα θα τους χορέψω στο ταψί῾῾

Σε μηνύσεις και αγωγές, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, προχωρά ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, εναντίον όλων όσοι συμμετείχαν στην λασπολογία του Ιδρύματος Μαραθώνα.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, ο Ηλίας Ψινάκης προτίμησε τη δικαστική οδό, όχι για να προστατεύσει τον εαυτό του, αλλά τους εκατοντάδες εθελοντές που συνδράμουν μέσα από το Ίδρυμα στην ανάληψη φιλανθρωπικής δράσης, και την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων πολιτών του δήμου Μαραθώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι προσπαθούν να πλήξουν το δήμο Μαραθώνα με περίεργες επιστολές και πρωτόκολλα του δήμου, παρ’ότι γνώριζαν ότι για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου υπήρχε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Η δικαίωση του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη ήρθε με την υπ αριθμόν 11533/4340/15-2-17 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής βάσει της οποίας ακυρώθηκε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, που ελήφθη στην συνεδρίαση τη 31/01/17.

Η ακυρωθείσα πλέον απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ζητούσε από το δήμαρχο Μαραθώνα να αφαιρέσει την επωνυμία Μαραθώνα από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ίδρυμα Μαραθώνα», η οποία είχε αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση.

Σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να εμπλακεί σε θέματα που αφορούν στην ονομασία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, ούτε δικαιούται να ζητά την δημοσιοποίηση των οικονομικών της στοιχείων.

Πολλώ δε μάλλον σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ο Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου δε δύναται να εκπροσωπεί το δήμο στέλνοντας επιστολές σε φορείς και πρεσβείες.

Πρόκειται για μια απόφαση «καταπέλτη» που δικαιώνει απόλυτα τον Ηλία Ψινάκη και ακυρώνει πλήρως την παράνομη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης τόνισε πως:

«Οι συκοφάντες έπεσαν μέσα στον λάκκο που έσκαβαν για εμένα και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, στην οποία θα λογοδοτήσουν για την απόπειρα σπίλωσης του ονόματος μου και απόπειρα συκοφάντησης της φιλανθρωπικής δράσης του «Ιδρύματος Μαραθώνα». Τώρα θα τους… χορέψω στο ταψί».

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής: 

Apofasi_aftodioikisi

Apofasi1_aftodioikisi

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΨΙΝΑΚΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ, MARATHON FOUNDATION, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΚΥΡΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!