Ψινάκης για Marathon Foundation: «Δεν είμαι κλέφτης -Απευθυνθείτε στη ΔΟΥ Παλλήνης»

Tην άποψη ότι εκείνος προκάλεσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα για το Marathon Foundation, εκφράζει με δηλώσεις του στο star, ο δήμαρχος της πόλης Ηλίας Ψινάκης.  «Την ομόφωνη απόφαση εγώ την προκάλεσα. Εγώ είπα να ψηφίσουν. Αυτό που ψηφίστηκε ομόφωνα, είναι ένα συγκεκριμένο σημείο! Αυτοί ήθελαν να στείλουν ένα γράμμα σε πρεσβείες και Υπουργεία ότι δεν έχει καμία σχέση ο Δήμος του Μαραθώνα με το ίδρυμα. Βεβαίως αυτό το ξέρουν όλοι δεν είναι ηλίθιοι οι Πρέσβεις. Εννοείται οποιοδήποτε Foundation δεν έχει σχέση με το Δημόσιο. Και λέω βεβαίως στείλτε το! Έδωσα εντολή και στους δικούς μας να το ψηφίσουν ομόφωνα. Ας στείλουν ό,τι γράμμα θέλουν όπου θέλουν τι με νοιάζει», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τόνισε ότι «έχει ιδρύσει το Marathon Foundation το οποίο εξυπηρετεί ανάγκες των δημοτών. Είναι απόλυτα νόμιμο, μια αστική μη κερδοσκοπική, όπως αστική μη κερδοσκοπική είναι και η αμφικτιονία των αρχαίων ελληνικών πόλεων. Αυτό έχει δυο πόλους. Το ένα είναι να ανακουφίζει προς το παρόν τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας στο Μαραθώνα, και το δεύτερο είναι να προάγει το brand του Μαραθωνίου σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το γιατί δεν έχει παρουσιάσει στο Δ.Σ. Μαραθώνα στοιχεία για τη λειτουργία της εταιρείας, ο κ. Ψινάκης υποστηρίζει ότι «δεν είναι υποχρεωμένος, όποιος θέλει είναι στη ΔΟΥ Παλλήνης, μπορεί να πάει να πάρει έναν εισαγγελέα και να το ψάξουν. Δεν έχω κανένα θέμα, εγώ δεν είμαι κλέφτης», προσθέτει.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΨΙΝΑΚΗΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, MARATHON FOUNDATION, ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!