Πρόβλημα με τα σκουπίδια το 3ήμερο στην Αθήνα: Σε αποχή κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι (ανακοίνωση)

Σε αποχή από την εργασία τους προχωρούν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, μετά από απόφαση της Ενωσης Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αθηναίων, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων (νυχτερινών, Κυριακών και αργιών) του Φεβρουαρίου. Μάλιστα προειδοποιούν πως, αν δεν καταβληθούν, τότε θα προχωρήσουν άμεσα και σε 24ωρη απεργία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι-σες σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε η πληρωμή των νυχτερινών- Κυριακών-Αργιών των μόνιμων συναδέλφων μηνός Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μήνα δηλαδή θα γίνει μόνο η καταβολή του δεκαπενθημέρου του Μαρτίου.

Αυτό οφείλεται καθαρά στην ανικανότητα της Διοίκησης να μπορέσει να προχωρήσει ένα ένταλμα πληρωμής, γεγονός που έχει επαναληφθεί και άλλες φορές τους τελευταίους μήνες σε εργαζόμενους της καθαριότητας! Μια διαδικασία απλή και επαναλαμβανόμενη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ανικανότητα και αδιαφορία από την πλευρά της Διοίκησης , διότι εάν είναι σκοπιμότητα και μάλιστα στοχευόμενη (βλέπε καθαριότητα ) μας δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα , για τις αγαθές προθέσεις τους.

Το Δ.Σ. του σωματείου αποφάσισε:

1) αποχή από την εργασία όλων των εργαζομένων της δ/νσης Καθαριότητας 25-26-27 Μαρτίου 2016.

2) 24ωρη προειδοποιητική απεργία αν στην πρώτη ανοικτή ημερομηνία πληρωμής δεν καταβληθούν τα χρήματα ( νυχτερινές ώρες – Κυριακές – Αργίες ) των μόνιμων υπαλλήλων , μηνός Φεβρουαρίου».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΡΙΗΜΕΡΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!