Πρωτοδικείο Αθηνών: Νέα τριπλό «μπλόκο» στη διαθεσιμότητα

Έπειτα από τη μία θετική απόφαση υπέρ των εργαζομένων ΙΔΑΧ ΔΕ του ΓΕΣ, τις αρνητικές αποφάσεις κατά των εργαζομένων των Δήμων Νέας Ιωνίας, Σπάτων – Αρτέμιδας και Αθηναίων, σήμερα το Πρωτοδικείο Αθηνών άλλαξε πάλι ρότα και δικαίωσε τους συνολικά 64 εργαζομένους.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για 24 δημοτικούς υπαλλήλους ΙΔΑΧ ΔΕ από τους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, οι οποίοι σύμφωνα με την απόφαση δεν τίθενται σε διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου παραμένουν στην υπηρεσία τους.

«Μπλόκο» και στο υπουργείο Υγείας

Πέραν των δύο δήμων, το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε και 40 υπαλλήλους ΙΔΑΧ ΔΕ του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι από σήμερα επιστρέφουν στις υπηρεσίες τους. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου. «Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση της Δικαιοσύνης. Θεωρούμε ότι αυτό προμηνύει θετικές εξελίξεις και για τις υπόλοιπες συζητήσεις στα δικαστήρια», δήλωσε στην aftodioikisi.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων στο υπουργείο Υγείας Γιάννης Μίχος.

Διαβάστε επίσης:
Πρωτοδικείο Ηρακλείου: Νέο μπλόκο σε διαθεσιμότητα 26 ΙΔΑΧ ΔΕ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ… ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Διαθεσιμότητα: Νέο δικαστικό «μπλόκο» για υπαλλήλους της ΠΔΕ
Σήμερα ακόμη τρεις αποφάσεις για ΙΔΑΧ Δ.Ε. δήμων της Αττικής

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]