Πρωτοδικείο Αθηνών: Αρνητική απόφαση για 19 συμβασιούχους-Καταγγελία για δήμο, Σωματείο Εργαζομένων

Απορρίφθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών οι αιτήσεις 19 συμβασιούχων του δήμου Αιγάλεω για παραμονή στην εργασία τους έως την τελική απόφαση. Με ανακοίνωσή της η «Εργατική Αντεπίθεση» καταγγέλλει τόσο τη Διοίκηση του δήμου όσο και το Σωματείο των εργαζομένων ότι «τους ξέχασαν». Οι Εργαζόμενοι πρέπει να καταλάβουν ότι οι «Διοικήσεις αλλάζουν, η στάση ίδια μένει …», δήλωσε κυνικά ο δικηγόρος του δήμου Αιγάλεω.

«Καλούμε τους -πρώην- Συμβασιούχους συναδέλφους να αγωνιστούν, εν όψει των δύο επόμενων δικαστικών μαχών που έχουν μπροστά, οργανώνοντας την αντίστασή τους, για την δουλειά τους και για το ψωμί τους», καταλήγει η ανακοίνωση της «Εργατικής Αντεπίθεσης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 19 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΠΟΡΡΦΘΗΚΕ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!