Πρόταση έργων ύδρευσης υπέβαλε στο ΥΠΕΣ ο Δ. Πύλου-Νέστορος

Ο δήμος Πύλου – Νέστορος είναι από τους πρώτους Δήμους που υπέβαλλαν πρόταση για χρηματοδότηση έργων ύδρευσης στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Μετά από μία κοπιώδη προσπάθεια του επιτελείου της τεχνικής υπηρεσίας, της Δ.Ε.Υ.Α.Π-Ν και των συνεργατών του Δήμου, κατά την οποία επικαιροποιήθηκαν προηγούμενες και ολοκληρώθηκαν νέες μελέτες έργων ύδρευσης ώστε να διαμορφωθεί μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης , υποβλήθηκε έργο προϋπολογισμού περίπου 3.200.000€. Η πρόσκληση αυτή, γνωστή και ως «Φιλόδημος», θα χρηματοδοτήσει έργα με βάση τη σειρά προτεραιότητας της υποβολής τους.

Πρόκειται για τα έργα:

  • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΣΤΟΡΟΣ (ΥΔΡΕΥΣΗ ΧΩΡΑΣ)
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΥΝΗΓΟΥ, ΧΩΜΑΤΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΩΝ
  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΘΕΣΗ ΜΠΟΥΡΝΙΑ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΩΝΗΣ

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε τα εξής: «Η δημοτική αρχή με κάθε τρόπο πασχίζει να αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες ύδρευσης του Δήμου λύνοντας όλα τα προϋπάρχοντα χρόνια προβλήματα λειτουργίας.»

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΥΠΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!