Προσωρινή λύση με καθαρισμούς του δήμου στη Φιλοσοφική Αθηνών

Προσωρινό τέλος στις τριτοκοσμικές εικόνες στη Φιλοσοφική σχολή με σωρούς σκουπιδιών να κατακλύζουν το χώρο και ποντίκια και κατσαρίδες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, έβαλαν το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως είπε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρος Φορτσάκης στην εκπομπή «ΜEGA Σαββατοκύριακο», η διαδικασία για την επιλογή του φορέα καθαρισμού έχει ξεκινήσει, και μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα δοθεί μια προσωρινή λύση. «Θα λυθεί το πρόβλημα συνολικά σε 15 μέρες περίπου, όταν θα έχουμε εγκαταστήσει έναν ενδιάμεσο φορέα», δήλωσε σχετικά, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το ίδρυμα μπορεί να ξοδέψει χρήματα μόνο έπειτα από σχετικό διαγωνισμό.

Οι χώροι που φοιτούν εκατοντάδες σπουδαστές αποτελούν εστίες μόλυνσης, καθώς είχαν να καθαριστούν πάνω από δύο χρόνια. Η σύμβαση με την ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού που είχε το Πανεπιστήμιο έληξε πριν από δύο χρόνια και το πρόβλημα καθαριότητας έγινε ιδιαίτερα οξύ την περασμένη Άνοιξη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!