Προσφορά αλληλεγγύης και αγάπης από τον Αθήνα 9.84 στο ΚΥΑΔΑ
Δευτέρα
26
Σεπτέμβριος
Back

Προσφορά αλληλεγγύης και αγάπης από τον Αθήνα 9.84 στο ΚΥΑΔΑ

Τα έσοδα από τον ραδιομαραθώνιο, που διενήργησε πρόσφατα ο σταθμός της πόλης υπέρ του ΚΥΑΔΑ, διατέθηκαν όλα για την αγορά προϊόντων και αγαθών που υπέδειξαν οι άνθρωποι του, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Σε αυτό το πλαίσιο, είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης και άλλα χρήσιμα είδη για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, παραδόθηκαν σήμερα από τον Αθήνα 9.84 υπέρ του ΚΥΑΔΑ, στο κτίριο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων ( Δομοκού 2 και Φιλαδέλφεως), παρουσία της προέδρου του Δ.Σ της ΔΕΡΑ Νίκης Αραμπατζή και του Προέδρου του ΚΥΑΔΑ Γρηγόρη Λέων.

Η πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΡΑ Νίκη Αραμπατζή ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του ΚΥΑΔΑ σε όλα τα καταστήματα του κοινωνικού εμπορικού κέντρου. Επίσης, η κ. Αραμπατζή είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εργαζόμενους του ΚΥΑΔΑ και να ακούσει από «πρώτο χέρι» πως εξυπηρετούνται οι ωφελούμενοι του κέντρου, αλλά και για τις γενικότερες διαδικασίες.

Ο κ. Λέων, με δηλώσεις του στον 9.84, τόνισε τα εξής: « θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον 9.84 και την διοίκηση του για την ιδιαίτερη αυτή πράξη που έκανε για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας. Πραγματικά με όλα αυτά τα είδη καταφέραμε και στηρίξαμε ουσιαστικά και επιπλέον τους 26.000 ανθρώπους που εξυπηρετούμε από τον χώρο του Φρουραρχείου Αθηνών. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οικογένειες και χάρη στην προσφορά του 9.84 καταφέραμε πραγματικά να δώσουμε περισσότερα σε περισσότερους ανθρώπους. Και τους ευχαριστούμε».

Η πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΡΑ Νίκη Αραμπατζή, με δηλώσεις της, επισήμανε τα εξής: « Ήρθαμε σήμερα εδώ στον κόμβο αλληλεγγύης του ΚΥΑΔΑ προκειμένου να κάνουμε πράξη τα έσοδα από τον ραδιομαραθώνιο που έλαβε χώρα τα Χριστούγεννα μέσω του 9.84, του σταθμού της πόλης. Έχουμε την πολύ μεγάλη χαρά να είμαστε εδώ με την διοίκηση του ΚΥΑΔΑ και τον πρόεδρο κ. Λέων, ο οποίος μας ξενάγησε στον κόμβο. Πραγματικά γίνεται μια πάρα πολύ σπουδαία δουλειά, με απόλυτη τήρηση των όρων υγειονομικής ασφάλειας. Όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν αγόγγυστα προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν στους ανθρώπους της πόλης που έχουν πραγματικά ανάγκη. Πραγματικά τους συγχαίρω για αυτή την προσπάθεια και είμαστε δίπλα να στηρίζουμε τις δράσεις του ΚΥΑΔΑ όπου και όπως μπορούμε».

Το σύνολο των προϊόντων, που αγοράστηκαν από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ , προορίζονται για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Να επισημάνουμε ότι ο ραδιομαραθώνιος αλληλεγγύης υπέρ του ΚΥΑΔΑ πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω του κορονοϊού. Ο ΚΥΑΔΑ εξυπηρετεί καθημερινά 26.000 συνανθρώπους μας, οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Να υπενθυμίσουμε ότι, στο Κοινωνικό Εμπορικό Κέντρο (γνωστό και ως Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών) πραγματοποιείται η διανομή των τροφίμων και των υπολοίπων ειδών (προϊόντα καθαριότητας και ατομικής υγιεινής, ρούχα, παπούτσια, σχολικά, παιχνίδια κ.λπ.) προς τους ωφελούμενους του Κ.Υ.Α.Δ.Α..
Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του Παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης με όραμα να κάνει πράξη το κίνημα αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας.

Eκεί λειτουργούν: Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα καταστήματα της Αθηναϊκής Αγοράς, Κοινωνικό Πλυντήριο και Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο- Κατάστημα Παιχνιδιών.

Κώστας Κορέλλης

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!