Προς αποπεράτωση ο υποσταθμός για την ηλεκτροδότηση σκαφών στο λιμένα Καλαμάτας

Προς αποπεράτωση βαίνουν οι εργασίες για την κατασκευή υποσταθμού 20/0,4 KV στο λιμένα Καλαμάτας, που θα τροφοδοτεί με ρεύμα τα σκάφη που «δένουν» στο λιμάνι. Πρόκειται για έργο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, του οποίου την εκτέλεση επιβλέπουν μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Ανάδοχος εταιρεία είναι η Κ. Ιωαννίδης ΑΤΕ, που εδρεύει στη Βέροια και αναδείχθηκε κατόπιν διαγωνισμού, όσον αφορά σε παρέμβαση με προϋπολογισμό μελέτης 186.299,29 ευρώ με το ΦΠΑ. Ο ανάδοχος προσέφερε έκπτωση 50%.

Ο υποσταθμός θα κατασκευασθεί εντός των αποθηκών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και η λειτουργία του θα προσφέρει πολλά οφέλη για την άνετη ηλεκτροδότηση των σκαφών που προσεγγίζουν στο λιμάνι, ιδίως των μεγάλων, προσθέτοντας στο λιμένα Καλαμάτας ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑΘΜΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!