Προληπτικός έλεγχος για οστεοπόρωση στη Νέα Σμύρνη

Προληπτικό έλεγχο και ενημερωτική εκδήλωση για την οστεοπόρωση, διοργανώνουν την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης, με θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης», είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα γίνουν στα Δημοτικά Ιατρεία Δήμου Νέας Σμύρνης (Αρτάκης 34, Νέα Σμύρνη) την Τρίτη 22/9/2015, ώρες 10:00 έως 15:00 και την Τετάρτη 23/09/2015, ώρες 10:00 έως 15:00.

Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Γαλαξίας (Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης ), την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

Η μέτρηση θα γίνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 210 9370333.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]