Προκλητικός Μπέος για Μπουτάρη: Οι άντρες στο ξύλο απαντάνε με ξύλο

Aπίστευτες δηλώσεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη έκανε μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος. Όπως είπε «δεν ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν την πόλη του και αφήνει τους άλλους να ασχολούνται με έναν άνθρωπο που «έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο…Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα, ποια επίθεση. Δεν βγάζουμε ψηφίσματα για θέματα που δεν αφορούν την πόλη και δεν ασχολούμαι. Αυτοί (η αντιπολίτευση) είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν για το θεαθήναι ασχολούνται με τον Μπουτάρη . Έχει κλείσει στο νεκροταφείο 88 χρονών και ασχολούνται με τον Μπουτάρη. Αμα θέλουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια δικαίωμά τους», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Βόλου είχε απαντήσει αρνητικά για την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι δεν του αρέσει ο Μπουτάρης, γιατί «φοράει σκουλαρίκι».

«Οι άντρες, αν δεχτούμε επίθεση με ξύλο, απαντάμε με ξύλο. Ούτε βάζουμε τα κλάματα, ούτε βάζουμε τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Μιλώντας στο Focus Fm πρόσθεσε: «Αν συνέβαινε σε εμένα, θα απαντούσα με ξύλο», ενώ την ίδια ώρα καταδίκασε κάθε μορφή βίας. «Εγώ δεν είμαι πολιτικός απατεώνας. Οι υποκριτές δεν άκουσα να καταδικάζουν τις υβριστικές δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη για τους Πόντιους», κατέληξε ο Α. Μπέος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΞΥΛΟ, ΜΠΕΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!