Πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους» στο Δ. Καλλιθέας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας & Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), του Δήμου Καλλιθέας, της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Δύναμη Ζωής», του Υπουργείου Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και της Διεύθυνσης Καταπολέμησης της Φτώχειας, υλοποιείται το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους». Πρόκειται για άτομα, τα οποία έχουν αξιολογηθεί, έχουν εγκατασταθεί σε χρηματοδοτούμενη από το πρόγραμμα στέγη και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν οικονομικά στην διατήρηση ενός αυτόνομου τρόπου διαβίωσης. Στην παρούσα φάση, αναζητούμε επιχειρήσεις που επιθυμούν την συνεργασία με το πρόγραμμα, προσλαμβάνοντας κάποιον ωφελούμενο. Τα μισθοδοτικό κόστος καλύπτεται πλήρως από τους παραπάνω φορείς.

Όποια επιχείρηση επιθυμεί να συνεργαστεί στα πλαίσια του προγράμματος, μπορεί να επικοινωνήσει στο εξής τηλέφωνο: 210-9532718 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: e.athanasopoulou@dynamizois.gr.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΕΓΑΣΗ, ΑΣΤΕΓΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!