Πρόγραμμα αποκομιδής με ειδοποίηση μέσω κινητού στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας

Παρουσίαση του προγράμματος «Έξυπνη Αποκομιδή» θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο των ψηφιακών δράσεων στο έργο του δήμου Αθηναίων για την αποκατάσταση του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας.

Η παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αποκομιδής απορριμμάτων με ραντεβού, μέσω ειδοποίησης στο κινητό τηλέφωνο για κατοίκους και επαγγελματίες του Τριγώνου, θα πραγματοποιηθεί για τους εκπροσώπους του Τύπου την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, στις 12.30 μ.μ., στο καφέ «Τελάρο» (Αιόλου 33). Θα ακολουθήσει προσομοίωση αποκομιδής στους νέους πεζόδρομους του Τριγώνου για τις ανάγκες των φωτορεπόρτερ και των τηλεοπτικών συνεργείων. Η δράση της «Έξυπνης Αποκομιδής» στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Vodafone. Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας – τρίγωνο πρότυπο και στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΙΝΗΤΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΤΡΙΓΩΝΟ, ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!