Πρόεδρος Παλαιόκηπου Λέσβου: «Μωρή Βασιλική είσαι παντρεμένη ή συζείς;» (φωτο)

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόκηπου Γέρας Λέσβου, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, δεν είναι ένας συνηθισμένος Πρόεδρος, καθώς το ενδιαφέρον που δείχνει για τους δημότες του Παλαιοκήπου δεν περιορίζεται μόνο στα καθημερινά ζητήματα (ύδρευση, καθαριότητα, δημοτικός φωτισμός, αγροτικό δίκτυο κτλ). Ο Πρόεδρος του Παλαιοκήπου πρέπει να ξέρει τα πάντα για τους δημότες … Κι όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα! Τίποτα δεν πρέπει να μείνει μυστικό από τον Πρόεδρο του Παλαιοκήπου!!

Έτσι λοιπόν, θέλει να ξέρει αν η κα Βασιλική έχει παντρευτεί ή συζεί; Πως τόλμησε η κα Βασιλική να βάλει άντρα στο σπίτι της χωρίς να ενημερώσει τον Πρόεδρο;
Επειδή όμως ο Πρόεδρος του Παλαιοκήπου είναι μεγαλόκαρδος δεν προχώρησε σε επίπληξη της κας Βασιλικής αλλά με επίσημο έγγραφο ζητάει να πληροφορηθεί αν έχει παντρευτεί ή συζεί!!

eggrafo Lesvos_aftodioikisi

Αυτός είναι Πρόεδρος!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος θα ζητήσει και παραπάνω λεπτομέρειες για το κρεβάτι της κας Βασιλικής!

Το απίθανο έγγραφο αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ Αιγαίου του Γιάννη Παπούκα.

Πηγή: lesvosnews.net

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΛΕΣΒΟΣ, VIRAL, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ ΓΕΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!