Πρόεδρος ΚΕΔΕ: να αφήσουμε στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα

Τις ευχές του για το 2015 έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ως προσκεκλημένος στη γιορτή για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να δεχτεί ο Πρόεδρος τις ευχές και τα «Χρόνια πολλά» από τους πολιτικούς αρχηγούς και τους επικεφαλής φορέων και οργανισμών.

Ο Γιώργος Πατούλης, ευχήθηκε το 2015 να είναι μια χρονιά ενωτική για τη χώρα μας με τους πολίτες να αφήσουν στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα ώστε οι δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας να αποτελέσουν παρελθόν.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης πρέπει με ενωτικό πνεύμα να βάλουμε πάνω από όλα τη χώρα μας και τους πολίτες της και να αφήσουμε στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα ώστε οι δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας να αποτελέσουν παρελθόν. Η τοπική αυτοδιοίκηση στη προσπάθεια αυτή μπορεί να πρωτοστατήσει για την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΕΥΧΕΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!