Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ζεφύρι

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στο Ζεφύρι, έργο που θεμελιώθηκε τον περασμένο Ιούλιο από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Τις προσεχείς ημέρες τελειώνει η διαδικασία της κατασκευής της πλάκας του υπογείου και αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα της κατασκευής του ισογείου, ενώ στη συνέχεια σειρά θα πάρει ο Α΄ όροφος του κτιρίου, αλλά και ο περιβάλλον χώρος, ο οποίος περιλαμβάνει παιδική χαρά με όργανα παιχνιδιού, πράσινο για παιχνίδι και περίπατο.
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός θα διαθέτει τμήμα Βρεφών για βρέφη από 6 μηνών μέχρι 2,5 ετών, τμήμα νηπίων για παιδιά από 2,5 ετών μέχρι 6 ετών και τμήμα νηπίων με αναπηρία για παιδιά από 2,5 ετών μέχρι 6 ετών.

«Ο αριθμός των βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενούνται προσδιορίστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Δήμου Φυλής και στόχος μας είναι ο Σταθμός να παραδοθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβρη του 2019…» αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας τόνισε: «Το κτιριολογικό πρόγραμμα που υλοποιείται, ακολουθεί τις προδιαγραφές που ορίζονται από το νόμο, με γνώμονα τους κανόνες υγιεινής και την ασφάλεια των παιδιών».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!