«Πράσινο φως» για την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Με απόκλιση ενός μήνα το Άλσος Κηφισιάς προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς από τις 29/05 έως τις13/06. Έχουν ξεκινήσει πυρετώδεις διαδικασίες προκειμένου η επιτροπή του δήμου, οι εργαζόμενοι και οι φορείς να φέρουν εις πέρας την προετοιμασία της έκθεσης, που δεν θα μοιάζει με τις περασμένες, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν απόλυτα τα νέα μέτρα που επιβάλλει η νομοθεσία για τον covid-19.

Εργασίες συντήρησης, αναδρομολόγηση διαδρόμων, εισόδων και εξόδων από τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς είναι μόνο ένα δείγμα πρώτων προετοιμασιών για την σωστή αναδιοργάνωση, ώστε να ανοίξει τις πόρτες της στις 29 Μαΐου και να μας χαρίσει το υπερθέαμα των λουλουδιών.

Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Μια φαντασμαγορική σύνθεση φυτών και λουλουδιών βρίσκεται στο Παραδοσιακό Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς με στόχο το καλωσόρισμα της σταδιακής επιστροφής στην καθημερινότητα αλλά και για να δώσει μια γεύση της επερχόμενης έκθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανθοκομική Έκθεση έχει διακοπεί μόνο στην περίοδο του πολέμου και αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους θεσμούς του δήμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΘΕΣΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΘΕΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!