«Πράσινες Ταράτσες» από το Ν. Κακλαμάνη

«Πράσινες Ταράτσες- Ολάνθιστα Μπαλκόνια», είναι ο τίτλος της έκθεσης την οποία παρουσιάζει σε συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη δευτέρα 5 Μαΐου στις 12.00 μ.μ. ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ως ένα ακόμη βήμα για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των Αθηναίων για το περιβάλλον στην πόλη και στις γειτονιές της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο δήμαρχος Αθηναίων μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Άγγελο Μοσχονά θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και τους τρόπους κατασκευής της «Πράσινης Ταράτσας», ώστε να συμμετάσχουν όλο και περισσότεροι Αθηναίοι και Αθηναίες στην υλοποίηση του στόχου: « Αθήνα, κάθε ταράτσα με κήπο, κάθε ακάλυπτος χώρος με δέντρα, κάθε μπαλκόνι ολάνθιστο, δημιουργούν την πόλη της ζωής μας».

Η Έκθεση διοργανώνεται από τις 6 έως και 12 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά και τα εγκαίνια της θα πραγματοποιηθούν στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 6 Μαΐου από το δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Ανοιξιάτικη Συναυλία με λαϊκή μουσική και τραγούδια από το εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής των Μουσικών Συνόλων του δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή του Χρήστου Χαλκιά και της Θεοδ. Στίγκα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!