Πρ. δήμαρχος Νεμέας: Με απείλησε ο Μπούκουρας (διάλογοι)

Αποκαλύπτικος για την συμπεριφορά του πρώην βουλευτή της ΧΑ στην περιοχή Ευστάθιου Μπούκουρα ήταν κατά τη σημερινή ημέρα της δίκης ο δήμαρχος Νεμέας την περίοδο 2011-2014, Ευάγγελος Ανδριανάκος. Όπως είπε μετά τις εκλογές του 2012 ο Ε. Μπούκουρας που είχε εκλεγεί στη Βουλή, του τηλεφώνησε και του είπε ότι «είμαι πλέον υφιστάμενός του. Του είπα ότι δεν του τα είπαν καλά, ότι μικρός είναι και θα μάθει. Τότε μου είπε ότι θα γίνει στο εξής η σκιά μου και θα τον βλέπω στον ύπνο μου. Του είπα -με συγχωρείτε για την έκφραση- ότι θα μου κλ… τα αρχ….», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ήταν μία κίνηση που τον τρομοκράτησε. Αργότερα και αφού το συμβουλεύθηκε τους συνεργάτες του, κατέθεσε αίτημα στις εισαγγελικές αρχές να γίνουν συστάσεις προς τον τότε βουλευτη, τόνισε ο μάρτυρας, που απευθύνθηκε στον εισαγγελέα και ζήτησε από τον αστυνομικό διευθυντή Κορίνθου «να του γίνουν συστάσεις και να μη με ενοχλεί και αν συνέβαινε κάτι τον καθιστούσα υπεύθυνο για ό,τι τυχόν συνέβαινε σε εμένα και την οικογένειά μου».

Πρόεδρος: Με το έγγραφό σας στην εισαγγελία τί ζητούσατε;

Μάρτυρας: Να του γίνουν συστάσεις και να μη με ενοχλεί και αν συνέβαινε κάτι τον καθιστούσα υπεύθυνο για ό,τι τυχόν συνέβαινε σε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν έλεγξα την πορεία της, δεν ξέρω αν τελικά πήγε.

Πολ. Αγωγή: Τί δείχνει το ότι σας κατονόμαζε υφιστάμενό του;

Μάρτυρας: Μπορεί να ήθελε να περάσει τέτοιο μήνυμα, μπορεί να ήταν και ο ενθουσιασμός του….

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΚΗ ΧΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!